Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Project Belfry του Xbox ίσως έχει στοιχεία RPG και loot system

*
Το Project Belfry ένας, όπως φημολογείται, αποκλειστικός τίτλος για συστήματα Xbox, ίσως έχει στοιχεία RPG και loot system. Λέγεται ότι το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Stoic, δημιουργό της σειράς The Banner Saga.

Σύμφωνα με αγγελία εργασίας που εντοπίστηκε στο Twitter, από τον χρήστη Idle Sloth, η developer αναζητά Systems Designer, με εμπειρία σε παιχνίδια "MMO ή ARPG". Επίσης αναζητά κάποιον που έχει σχεδιάσει συστήματα που σχετίζονται με loot και απονομή ανταμοιβών.


Σε αντίθεση με το The Banner Saga, το Project Belfry λέγεται ότι είναι ένα 2D side-scrolling action game, ένα genre όπου ταιριάζει απόλυτα ένα loot system ή στοιχεία RPG. Δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί στο πλαίσιο της παρουσίασης του Xbox και της Bethesda, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*